INFORMATION OM KLINIKKEN

Kære Patient  
 
Fra 1. januar 2020 er læge Stine Pedersen gået i kompagniskab med  læge Tine Søndergaard .

I forbindelse med ændringen oplever vi naturligvis mange spørgsmål, og vi prøver at besvare de hyppigste her.

Hvem er jeg tilknyttet?

Du vil efter 1 januar 2020 frit kunne vælge mellem Tine Søndergaard og Stine Pedersen, når du bestiller en tid.

Hvis det drejer sig om akut sygdom, vil du få en tid ved første ledige læge, medmindre andet aftales

Får jeg nyt sundhedskort?

Du får nyt sundhedskort, når vi flytter til nye lokaler i Lystrup i løbet af foråret.

Ændrer dagligdagen sig?

Vi vil gerne kunne tilbyde tider ved lægerne allerede fra kl. 8.00 til 8.30. Den nuværende telefontid ved lægerne ændres derfor så der dagligt vil være telefontid ved sekretæren eller praksisassistenter (medicinstuderende) fra kl. 8.00 til kl. 12.00.   Hvis der er tale om en problemstilling som kræver at lægen involveres, vil sekretær eller praksisassistenter altid kunne få fat i en læge og ved behov få lægen til at ringe tilbage til dig. Der vil stadig være mulighed for at komme i kontakt med lægehuset ved akut sygdom hele dagen. Du kan stadig, via hjemmesiden, stille spørgsmål til lægerne og personalet, bestille/aflyser tider og bestille medicin.  Medicin kan også bestilles via app’en  Min Læge eller Medicinkortet vha. smartphone. Vanedannende medicin kræver dog stadig fremmøde.

 

Hvordan kan jeg kommunikere med lægen ?

For bedst muligt at kunne hjælpe dig vil vi sætte stor pris på, at du er oprettet med korrekt mail og telefonnummer i vores system. Vi besvarer spørgsmål som sendes på mail via vores hjemmeside hurtigst muligt, og bestræber os på at der altid er svaret indenfor tre hverdage.  Vi vil gerne have, at alle personer (inkl. børn) der er tilknyttet lægehuset, er oprettet med mail og telefonnummer, også selv om man er i samme familie. Dette for at sikre at beskeder kommer i den rigtige persons journal (I kan godt have samme mail og telefonnummer tilknyttet alle, samt have samme password når I logger ind). 


 
Kommer der flere ændringer ?

I løbet af foråret 2020 starter to mandlige læger. Martin Svensson starter som vikar i januar og Anders Prior starter som vikar i april.  Begge læger bliver efterfølgende faste læger og man er derfor tilknyttet os alle 4.  Da vi bliver 4 faste læger får vi brug for flere lokaler. Vi flytter derfor til Skæringvej 110 i Lystrup i løbet af foråret. 

 

Hvor kan jeg finde oplysninger om ændringer?

Det vil komme mere information om flytningen på hjemmesiden og i klinikken senere. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte klinikken. 


 
Med venlig hilsen  Stine Pedersen og Tine Søndergaard, Lægerne Bygaden.